Nhaber Son Dakika Gündem Haberleri

Reklam





Oyunbozan 3. Bölüm izle Oyunbozan son Bölüm Show Tv izle 30 Nisan Cumartesi

Oyunbozan son bölümde neler oldu?
Bir kaza... 2 ölüm... Ve parçalanmış hayatlar. Coşkun`un alelade gördüğü kaza haberinin ardındaki giz, şok eder. Demir ve emre organ nakli için gittikleri hastanede bir sürprizle karşılaşır. Mine ece`yi kötü durumda oköşeye sıokıştırmıştır. Mine`nin bu genç ve güzel kadın karşısındaki tutumu çadequate şaşırtacaktır.
Mahir ve feyyaz arasındaki gerginlik giderek yükselir. Mahir`in kararlı ve web tavrı karşısında feyyaz oğluna yamaner`lerin kim olduğunu hatırlatacak gibidir. Ece adnan`ın göz hapsine girecektir. Okayısa süreli takibin arkasından adnan`ın o teklifiyle ece ne yapacağını bilemeyecektir. Mine, yamaner`lerin en büyüok düşmanlarından bir tanesi vasıtası ile şantaj altındadır. Rest çekerse bunun karşılığında başına geleceklerden korkmayacağını tersine ayrıcalıklı planlar arasında olacağını görürüz. Emre ve ece içinde müthiş bir gerginlik olur. Emre, ece`ye talimatlar vermeyi sürdürür. Karısına şantaj icra eden o düşguy şimdi de mahir`i tehdit etmektedir. Mahir`in buna cevabı ne olacak? Coşkun`un kaza sonrası davetsiz misafiri kim? Ece kaan`a nasıl veda edecek? Ummadığı anda ece`nin omzuna dokunan o el kimin?

OYUNBOZAN OYUNCU KADROSU
2016’nın en iddialı dizilerinden olmaya hazırlanan “Oyunbozan” usta isimleri kadrosuna aldı. Dizide Barış Kılıç ,Tuvana Türkay, Serhat Tutumluer, Gulçin Santircıoğlu, Kenan Bal gibi isimler başrol oyunculuğu yaparken, Serdar Orçin, Ceren Erginson, İlayda Akdoğan ve Ozan Dolunaygibi isimler de “Oyunbozan” kadrosunda bulunuyor.

Oyunbozan son Sanal alemde en fazla aranan diziler arasında gelmesi dolayısıyla Oyunbozan televizyon dizisini ziyaretçilerimiz için etraflıca inceledik. Oyunbozan 3. bölümü ile 30-04-2016 tarihinde seyircisini ekran karşısına kitleyecek her daim böyle olur. internete genel olarak yapılan arama kelimeleri bu şekliyledir Oyunbozan 3. bölüm full hd Oyunbozan de yeni bölüm bir hayli heyecanlı olmasını bekliyoruz.

bu hafta ilk fragmanı bir hayli güzel geldi. Oyunbozan geçtiğimiz hafta ki bölümüyle baya kendinden söz ettirdi. Takipçisi devamlı artan dizi Oyunbozan 3. bölümüyle 30-04-2016 ardından da tüm seyircilerine doyumsuz anlar yaşatacak bölüm ile ilgili yorumda bulunabilirsiniz.
Oyunbozan 3. Bölüm Full Tek Parça izle 30-04-2016,Oyunbozan 3. Bölüm Tek Parça izle,Oyunbozan 3. Bölüm Full Tek Parça seyret,Oyunbozan son bolum izle,Oyunbozan 3. Bölüm Donmadan izle,Oyunbozan 3. Bölüm Donmadan izle,Oyunbozan 3. Bölüm Full Tek Parça izle,Oyunbozan 3. Bölüm Full izle,Oyunbozan 3. Bölüm izle ,Oyunbozan 3. Bölüm izle

Konusu : OyunbozanOyunbozanOyunbozanOyunbozanOyunbozanOyunbozanOyunbozanOyunbozanOyunbozan

Labels:



1 Response to "Oyunbozan 3. Bölüm izle Oyunbozan son Bölüm Show Tv izle 30 Nisan Cumartesi"

  1. Dizi izle Siz de іr hayli koca gіі yararѕız zamanlarınızda sürekli olarak intеrnеttеn film izleyenlerden mіsіnіz? Anсak film іzledіğіnіz iş mеrkеzi ile ilgili ötümlü olarak mesele mu уaşıуorsunuz? u şehir yаrdımıylа daha çok u janr ѕorunlаr yaşamayacakѕınız. Canlı Dizi ütün filmleri evіnіze konuk etmeye amade olun. Sitе genіşlіk ilinmeуen ve оkunuşu efѕaneleşmiş, unutulmayan film vе dizilеri sіzlere sunuуor. öylelikle kolaуca ve okunuşu rahatça iѕtediğiniz filmi izlеyеilirѕiniz. u site yardımıyla iricik уapmanız gеrеkеn yаzаrаk seyre dalmanız. full hd dizi аşkаcа sürеkli olarak film іzlerken oluşan donmаlаrа karşı da çözüm getіrіlmіş gii görünüуor. mukаddemа olduğu gii filmlеri iricik uslu kısımlаr halіnde еğlеnmеk уerіne iricik pаrçа izle seçeneği ѕeeiуle dikkatiniz dağılmadan yoğunlaştırılmış yalnız şekilde, sorunsuz olarak film Tek Parça izleme özеlliği de sunuуоr. Üstelik utonu yardımıyla henüz kaliteli уalnız görüntüуe еhil оlarak filminizi afiуet іle izlеyеilirsiniz. 

    www.superdizim.com

Leave A Comment:

Reklam

İzleyiciler

network


Sensiz Olmaz Hint Dizisi (Rangrasiya) hafta içi her gün saat 16:00'da Kanal 7'de.
Blogger tarafından desteklenmektedir.